Home » Tapas Alkmaar

Tapas Alkmaar

Wilt u tapas gaan eten in Alkmaar? Tapaseten.nl biedt u een overzicht van alle tapas restaurants in Alkmaar.
Hier op de tapas Alkmaar pagina vindt u meer informatie over de diverse tapas restaurants in Alkmaar. Op basis hiervan kunt u de tapas bar kiezen die u het meest aanspreekt. In Alkmaar zijn er momenteel 5 tapasrestaurants waar u tapas kunt eten, deze zijn hieronder beschreven.

Tapas Alkmaar restaurants

Op deze tapas Alkmaar pagina vindt u alle tapas restaurants in Alkmaar en de adressen waar ze zich bevinden. Wanneer u op de link van een restaurant klikt vindt u meer informatie zoals het adres en de openingstijden.

tapas alkmaar - restaurante sabor
 
Bar Restaurante Sabor
Houttil 30
Beoordeling: 7,8 / 10

Lees hier meer over Sabor
la cubanita alkmaar
 
La Cubanita
Verdronkenoord 102
Beoordeling: 8,1 / 10

Lees hier meer over La Cubanita
tapas & co alkmaar
 
Tapas & Co
Fnidsen 101
Beoordeling: 7,9 / 10

Lees hier meer over Tapas & Co
grand cafe granada alkmaarGrand Café Granada
Kerkplein 5
Beoordeling: 8,1 / 10

Lees hier meer over Granada


Onbeperkt tapas Alkmaar

Wilt u heerlijk onbeperkt tapas eten in Alkmaar dan kan dat bij de volgende tapas restaurants in Alkmaar.

Bij restaurant Tapas & Co kunt u op dinsdag, woensdag, donderdag en zondag onbeperkt tapas eten voor €19,50 per persoon. Vrijdag en zaterdag betaalt u €21,50 p.p.

Bij La Cubanita Alkmaar kunt u van zondag t/m donderdag onbeperkt tapas eten voor €17,50 p.p. en op vrijdag en zaterdag voor €22,50 per persoon.

Kijk voor meer informatie op de restaurant pagina’s van deze tapas restaurants en geniet van onbeperkt tapas eten in Alkmaar.

Wanneer u al heeft gegeten bij één van de genoemde tapas restaurant in Alkmaar, laat dan even een beoordeling achter op onze restaurant pagina. Kent u een tapasrestaurant uit Alkmaar dat nog niet in deze lijst staat, laat ons dit dan weten zodat wij de tapas Alkmaar pagina actueel kunnen houden. Op deze manier kunt u eenvoudig uw favoriete tapasrestaurant in Alkmaar vinden.