Home » Tapas Amsterdam

Tapas Amsterdam

Wilt u tapas gaan eten in Amsterdam? We hebben voor u een handig overzicht gemaakt van alle tapas restaurants in Amsterdam. Lees meer informatie over de diverse tapas Amsterdam restaurants en kies het restaurant welke het best aansluit bij uw wensen. Vanwege het grote aanbod aan tapas restaurants in Amsterdam is er behoorlijk verschil in prijs en kwaliteit.

Tapas restaurants Amsterdam

Onderstaand bevinden zich alle tapas restaurants in Amsterdam. Klik op de link van een van de Amsterdamse tapas restaurants en u vindt meer informatie zoals adresgegevens, openingstijden, recensies en menukaarten.


Onbeperkt tapas Amsterdam

Wilt u onbeperkt tapas eten in Amsterdam? Dan kunt u terecht bij de volgende Amsterdamse tapasbars.

Bij La Cubanita Amsterdam kunt u op zondag tot en met donderdag onbeperkt tapas eten voor €17,50 en op vrijdag en zaterdag voor €22,50 per persoon.

Bij restaurant Granada kunt u vanaf €19,50 p.p. onbeperkt tapas eten.

Als er een tapasbar uit Amsterdam ontbreekt waar je onbeperkt tapas kunt eten dan voegen wij dit graag toe aan de tapas Amsterdam pagina.

Wellicht heeft u gegeten bij bovengenoemde restaurants. We ontvangen dan graag een recensie van u zodat we u nog beter kunnen adviseren bij welk tapas restaurant in Amsterdam u het beste kunt gaan eten.