Home » Tapas Arnhem

Tapas Arnhem

Bent u liefhebber van tapas en zoekt u een tapas restaurant in Arnhem? Op tapaseten.nl vindt u niet alleen heerlijke tapas recepten. Ook kunt u op onze website eenvoudig alle tapas Arnhem restaurants vinden.

Op deze pagina vindt u een overzicht van alle tapas bars in Arnhem. Hierdoor kunt u eenvoudig het tapas restaurant kiezen welke u het meest aanspreekt. In Arnhem zijn er vijf restaurants waar u tapas kunt eten. Deze zijn hieronder beschreven.

Tapas restaurants in Arnhem

Op deze tapas Arnhem pagina vindt u alle tapas restaurants in Arnhem. Wanneer u op het tapas restaurant klikt komt u op een pagina met specifieke gegevens over het desbetreffende restaurant zoals openingstijden, recensies en adresgegevens.


Onbeperkt tapas Arnhem

Onbeperkt tapas eten in Arnhem? Dan kunt u bij de vier onderstaande tapasbars in Arnhem terecht.

Bij La Puerta kunt u op maandag, dinsdag en woensdag onbeperkt tapas eten voor €25,- per persoon, inclusief voor en nagerechten.

Bij La Cubanita kunt u op zondag t/m donderdag onbeperkt tapas eten voor €17,50 p.p. en op vrijdag & zaterdag voor €22,50 p.p.

Bij Cantina eet u onbeperkt tapas van maandag t/m donderdag voor €19,50 p.p. en op vrijdag, zaterdag en zondag voor €22,50 per persoon.

Op maandag en dinsdag kunt u onbeperkt tapas eten bij Eetcafé Twins voor €17,- per persoon.

Wellicht heeft u al gegeten bij bovenstaande restaurants. Graag ontvangen we dan een reactie over de kwaliteit van het restaurant zodat we u eenvoudig kunnen helpen bij het aanbevelen van het beste tapas restaurant in Arnhem!

Ontbreekt er een tapasbar uit Arnhem, stuur ons dan een e-mail dan voegen wij deze tapasbar toe aan de tapas Arnhem pagina.