Home » Tapas hapjes

Tapas hapjes

Tapas hapjes kunt u eenvoudig zelf maken. Er zijn op onze website erg veel tapas recepten te vinden voor het maken van overheerlijke tapas hapjes. Heeft u geen zin om zelf tapas te maken. Op onze website vindt u eenvoudig een overzicht van alle tapas restaurants per plaats. Zo heeft u alle informatie over tapas overzichtelijk op één pagina. Onderstaand kunt u een overzicht vinden van een aantal tapas boekjes met heerlijke recepten voor het maken van tapas hapjes.

 

Tapas hapjes boeken

Hieronder vindt u de twee tapas boeken die ik zelf heb gebruikt om tapas hapjes te leren maken. Alle boeken zijn erg toegankelijk en eenvoudig geschreven. Ik zelf raakte steeds enthousiaster en heb al erg veel hapjes gemaakt d.m.v. onderstaande boeken.


Tapas en andere heerlijke hapjes in 30 minuten

Tapas hapjes in 30 minuten

Dit uitgebreide boek met 160 pagina’s tapas gerechten van auteur Dominique Winter kost slechts €9,95. Ik heb dit tapas boek zelf besteld bij bol.com. Ik vind dit boek zo prettig omdat het allemaal tapas hapjes bevat die erg snel te maken zijn.

 

Lekker en licht | Hapjes en Tapas
Tapas hapjes boeken

Dit boek van auteurs Els Goedhals is een verrijking voor iedere liefhebber van tapas. Hierin staan basis tapas hapjes tot aan absolute culinaire tapas hoogstandjes. Het boek kost €24,95 maar is zijn geld meer dan waard. Ik maak zelf nog steeds erg vaak gebruik van de hapjes en amuses uit die boek voor tapas hapjes. Ook dit tapas boek heb ik besteld bij bol.com. Deze is dikwijls de volgende dag al thuis bezorgd.