Home » Tapas Leeuwarden

Tapas Leeuwarden

Welkom op onze Tapas Leeuwarden pagina. Als liefhebbers van tapas bieden we u graag een overzicht van alle restaurants waar u tapas kunt eten in Leeuwarden. Tapaseten.nl heeft voor u een handig overzicht gemaakt van alle tapas restaurants in Leeuwarden.

Alle tapas restaurants in Leeuwarden

In het onderstaande overzicht staan de tapas restaurants van Leeuwarden. Voor meer informatie zoals adresgegevens, openingstijden en recensies klikt u op de naam van het tapas restaurant. Bekijk de verschillende tapas bars in Leeuwarden en geniet van een heerlijke avondje tapas eten.Onbeperkt tapas Leeuwarden

Wilt u onbeperkt tapas eten in Leeuwarden dan kan dat bij de volgende tapas restaurants in Leeuwarden.
Bij Tapasco kunt u 2 uur lang onbeperkt tapas eten vanaf 22,50 per persoon. Van donderdag t/m zaterdag bedraagt dit 24,75.

Bij La Cubanita kunt u onbeperkt tapas eten op zondag t/m donderdag voor €17,50 p.p. en op vrijdag en zaterdag voor €22,50 per persoon.

Kijk voor meer informatie op de restaurant pagina’s van de deze tapasbars en geniet van onbeperkt tapas eten in Leeuwarden. Mocht u een ander tapasrestaurant in Leeuwarden weten waar ook onbeperkt tapas gegeten kan worden, laat dit ons dan weten.
tapas leeuwarden
Indien u al heeft gegeten bij één van de genoemde tapas restaurant in Leeuwarden, laat dan even een beoordeling achter op de restaurant pagina.