Home » Tapas Maastricht

Tapas Maastricht

Tapas eten in Maastricht? Hier op de tapas Maastricht pagina vindt u alles wat u zoekt voor een heerlijke avondje tapas eten in Maastricht. Bekijk de diverse tapas zaken en zie wat de mogelijkheden zijn in Maastricht.

Tapas restaurants in Maastricht

In het onderstaande overzicht staan alle tapas restaurants van Maastricht. Voor meer informatie zoals adresgegevens, openingstijden en recensies klikt u op de naam van het tapas restaurant. Bekijk de verschillende tapas Maastricht restaurants en kies het restaurant wat het beste bij u past.


Onbeperkt tapas Maastricht

Wilt u graag onbeperkt tapas eten in Maastricht? Bij de onderstaande tapasbar kunt u in Maastricht onbeperkt tapas eten.

Bij de Mascaron Social Club kunt u 2,5 uur lang onbeperkt tapas eten en onbeperkt cocktails, bier, wijn, fris, koffie of thee drinken. Op dinsdag en woensdag voor €27,95 en van donderdag t/m zondag voor €28,95 per persoon.

De andere tapas restaurants hebben op dit moment geen onbeperkt tapas menu, mocht dit veranderen dan melden wij dit direct op deze pagina.

Kent u een tapas restaurant uit Maastricht dat nog niet in onze lijst staat, laat ons dit dan weten zodat we de tapas Maastricht pagina up to date voor u kunnen houden.