Home » Tapas Tilburg

Tapas Tilburg

Houdt u ook zo van tapas en bent u op zoek naar een tapas restaurant in Tilburg? Tapaseten.nl biedt u een eenvoudig overzicht van alle tapas Tilburg restaurants.

Op deze pagina leest u meer informatie over de diverse tapas bars & restaurants in Tilburg en kunt u de tapas bar kiezen die u het meest aanspreekt. In Tilburg zijn er 5 restaurants waar u tapas kunt eten, deze zijn hieronder beschreven.
 

Tapas restaurants in Tilburg

Op deze tapas Tilburg pagina vindt u alle tapas restaurants in Tilburg. Klik op de link van een tapas restaurant en u vindt meer informatie zoals adresgegevens, foto’s, recensies en openingstijden.

 • La Cabana
  Academielaan 73
  Lees meer over La Cabana
 • Viva Las Tapas
  Heuvel 24
  Lees meer over Viva Las Tapas
 • Manana
  Zwaanstraat 18
  Lees meer over Manana
 • Mas Tapas
  Oudemarkt 14
  Lees meer over Mas Tapas
 • La Cubanita
  Telegraafstraat 1
  Lees meer over La CubanitaMisschien heeft u al eens tapas gegeten bij één van de bovenstaande tapas restaurants. We ontvangen dan graag uw reactie zodat we u een goed advies kunnen blijven geven over het beste tapas restaurant in Tilburg.

Onbeperkt tapas eten Tilburg

Als u lekker onbeperkt tapas wilt eten in Tilburg dan kunt u terecht bij de onderstaande restaurants.

Bij Viva Las Tapas kunt u 2 uur lang onbeperkt tapas eten voor €19,- per persoon en op vrijdag en zaterdag voor €20,50 p.p.

Bij La Cubanita in Tilburg eet u onbeperkt tapas op zondag t/m donderdag voor €17,50 en op vrijdag en zaterdag voor €22,50 per persoon.

De andere tapas bars in Tilburg bieden geen mogelijkheden om onbeperkt tapas te eten. Als dit aanbod veranderd dan zullen wij dit melden op deze tapas Tilburg pagina.